Wie ben ik?

Mijn naam is Saskia van 't Klooster-Roeters.

Ik heb in 1998 mijn EHBO diploma behaald. Ik vond dat ik diegene moest zijn die moest weten wat te doen als er iets zou gebeuren. Ik stond namelijk als leiding in een gymzaal. SIndsdien heb elke keer genoeg redenen gevonden om naar de herhalingslessen te gaan en zodoende mijn diploma behouden.

Sinds 2017 ben ik ook instructeur EHBO, incl. reanimatie. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om een ander iets aan te leren en al helemaal met de uitdagingen van deze tijd. Ik neem ook examens af waarbij ik mezelf elke keer weer terugzie in de kandidaten van nu.

In januari 2019 heb de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. Ik geef nog steeds les bij de plaatselijke EHBO vereniging, maar heb ook eigen groepen: zowel Eerste Hulp aan Kinderen, als volledoge EHBO als ook alleen de de Reanimatie/BLS. Wat ik kan bieden? Ik hou het graag duidelijk en gemoedelijk, zonder al teveel poespas eromheen en met oog voor het individu. Ik ga een uitdaging niet snel uit de weg.

Vernieuwing en een spelelement komt u bij mij zeker tegen. Ik ben dan ook voortdurend bezig om mee te gaan met de tijd, ook om mezelf scherp te houden. Ik heb een goede en uitgebreide e-learning ontwikkeld voor het theoretische gedeelte van de EHBO, EHAk en/of reanimatie opleiding. Ook verdiepingsstof is aanwezig en wordt continu vernieuwd en uitgebreid. Hiermee komen er meer mogelijkheden vrij in deze tijd van drukte en voorzichtigheid. Mijn visie? Theorie kan (voor jong en oud) prima via de computer, maar toevoeging van voldoende praktijk hoort erbij!

Heeft u een vraag? Stel deze gerust via de contactpagina. Hier zijn ook de links te vinden naar facebook en instagram.

Ik hoop u gauw te mogen ontmoeten!

Saskia van 't Klooster